Spring naar inhoud

Je moet er zelf wat van maken

Als je in een klein dorp woont, kost reizen met het openbaar vervoer ineens een stuk meer moeite. Tien minuten fietsen naar het busstation, een half uur in een streekbus, overstappen op de metro en dan uiteindelijk nog een stuk met de trein. Het is een hele onderneming en toch geniet ik ervan. Het zijn de simpele geneugten die het ‘m doen. Mijn fijne zonnehoed tegen de felle zon op de fiets. Een goed boek en wat vers fruit (en rabarber met yoghurt) in de trein. En een plantje, wat ik ga weggeven aan een vriendin vandaag. Ach ja, al is het meer moeite: ik kan klagen, of er zelf wat van maken en ervan genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij