Spring naar inhoud

Goed gezelschap

Een lui maar gezellig middagje bij mijn schoonouders thuis. Terwijl zij onder de overkapping in de tuin toastjes eten en wijn drinken, ga ik even in de hangmat liggen omdat ik erg moe ben. Schoonpapa brengt me een dekentje en vlak voor ik in slaap zak, voel ik iets tegen me aandrukken. Finn, de hond, komt tegen me aan staan om me gezelschap te houden. Heerlijk, ik voel me zo geliefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij