Spring naar inhoud

Goed gezelschap

Een lui maar gezellig middagje bij mijn schoonouders thuis. Terwijl zij onder de overkapping in de tuin toastjes eten en wijn drinken, ga ik even in de hangmat liggen omdat ik erg moe ben. Schoonpapa brengt me een dekentje en vlak voor ik in slaap zak, voel ik iets tegen me aandrukken. Finn, de hond, komt tegen me aan staan om me gezelschap te houden. Heerlijk, ik voel me zo geliefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij