Spring naar inhoud

Nieuwsgierig

Ik maak een wandeling over de dijk aan de rand van het dorp. De dijk is opengesteld voor publiek, waardoor je er heerlijk kunt wandelen over de dijk en door de uiterwaarden en tot vlak bij het water van het Haringvliet kunt komen. Deze keer is het extra bijzonder omdat ik tussen de schapen doorloop die vandaag met hun lammetjes op en onder de dijk grazen. Ook de jonge koeien in het afgesloten deel van de uiterwaarden stonden er niet eerder. Ze zijn nieuwsgierig en komen met volle vaart naar me toe. Samen met de stralende zon, de mooie wolkenlucht, het wild bloeiende fluitekruid en het spiegelende oppervlak van het Haringvliet is het adembenemend mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij