Spring naar inhoud

Vriendjes maken

Vandaag reden we naar Roosendaal om een nieuwe bank op te halen die we via marktplaats hadden gevonden. De bank bleek prachtig en zit heerlijk, maar het beste was nog de ontvangst. Twee superfijne mensen met hun kinderen én een gezellig Jack Russeltje, Senna (en een prachtige rode kater, Keesje). Terwijl de mannen de bank met flink wat puzzelwerk de bank in en op de auto laadden, zat ik zeker een uur in de zon op het gras met de hond te knuffelen. We kregen er allebei maar geen genoeg van. Wat een geluk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij