Spring naar inhoud

Tompouce

Door ons avontuur met de bank zijn we niet toegekomen aan ons geplande avontuur om zelf tompoucen te maken. Zelf maken omdat er bij geen enkele bakkerij of supermarkt plantaardig oranjegebak wordt verkocht en ik dat toch wel een hele leuke traditie vind. Maar hup, een receptje is altijd zo gevonden, en naar wat blijkt: het is helemaal niet moeilijk. Sterker nog, het is verbluffend makkelijk! En lekker ook nog (zo lekker zelfs dat ik pas er pas aan dacht een foto te maken toen de laatste al half op was)! Daar word ik heeeeel erg blij van want pompoezen (zoals ik ze liever noem) zijn mijn lievelingsgebak. Volgende keer wil ik wel nog experimenteren met minder suiker in het recept. Ik kijk er nu al naar uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij