Spring naar inhoud

Stralend licht

Soms vergeet ik in deze koude dagen om op tijd naar buiten te gaan en word ik aan het einde van de middag overvallen door de schemer. Gelukkig was ik vandaag nog net op tijd en had ik daarmee het geluk om een prachtige zonsondergang te zien. Een grote stralende rode bal die zo over de Dordtse akkers achter de horizon verdwijnt. Heerlijk om zo tot rust te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij