Spring naar inhoud

Ochtendritueel

Ik hecht veel waarde aan mijn ochtendritueel. Rustig opstaan en als eerste de tijd nemen om de dag met aandacht voor mezelf te beginnen. Iedere ochtend steek ik kaarsen aan voor de sfeer en schrijf ik in dertig seconden op wat er als eerste in me opkomt bij de negen vragen waarmee de blogger Beradadisini me inspireerde. Het helpt me om te voelen hoe ik ben opgestaan, wat ik nodig heb en wat mijn intenties en doelen voor de dag zijn. En sinds kort zit ik ook maar weer braaf achter m’n therapielamp. Jammer van het knusse kaarslicht, maar het doet wonderen voor m’n stemming. Zo fijn om zo m’n dag te starten!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij