Spring naar inhoud

The art of sushi

Ik ben dol op sushi, net als Sander die me ermee heeft doen kennismaken. Samen gingen we geregeld uit eten bij een sushirestaurant, waar we ons tonnetje rond aten aan maki, temaki en nigiri. Nu we plantaardig eten, hebben we daar geen behoefte meer aan. Maar des te meer genieten we ervan als ik er wat tijd voor uittrek om zelf sushi te maken. Mjam, verser dan vers met alleen maar mijn lievelingssmaken: mango, avocado en komkommer. Extra lekker met een beetje mayonaise en nog wat extra mango en avocado los erbij. Zoveel voldoening geeft het: pantaardiger goedkoper en superlekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij