Spring naar inhoud

Bloeien en oogsten

Eind juli, begin augustus is de tijd dat je volop kunt oogsten uit je tuin, lees ik overal op moestuinwebsites. Ik ben echter te laat in het seizoen begonnen, dus bij mij is het wat minder wilderig. Desondanks wordt ook mijn oogst langzaam meer. Vanmiddag at ik een salade met verse rucola, radijs en bietenblad uit m’n tuintje (ik leerde dus deze week dat je het blad van bietjes die nog even verder moeten groeien kunt eten!). En ik plukte al een aantal sperziebonen omdat ik niet kon wachten. Maar met nog een paar dagen geduld, kan ik eind deze week handenvol sperziebonen plukken en dan krijg ik er waarschijnlijk ook nog wel één of twee courgettes bij. Wat een rijkdom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij