Spring naar inhoud

Goed gezelschap

Wat heerlijk om deze weken zoveel buiten te kunnen werken. In een tuinstoel op het gras, onder de parasol of in de zon. Of zoals vandaag, in het wikkelhuis met de glazen pui helemaal open. Da’s binnen buiten zitten. Halverwege de dag voeg ik me bij een collega en geniet ik nog even extra van de zon en van ons goede gezelschap. Zo is het werkleven helemaal niet zo verkeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij