Spring naar inhoud

Warmteknuffel

Mijn beste aankoop van de afgelopen maand is denk ik wel mijn nieuwe maatje Jaap. Mijn knuffelschaapje met een vulling die je in de magnetron kunt opwarmen. Ideaal op dagen dat mijn menstruatie opgang komt en zorgt voor vervelende buikkrampen. Ik slaap sowieso al met knuffel, maar nu heeft mijn vaste knuffel Poe er dus eens per maand een vriendje bij. Gezellie!

2 antwoorden »

  1. Als m’n kat niet op mijn buik slaapt dan heb ik een gelijkaardige knuffel op mijn buik liggen. Ook het gewicht werkt rustgevend.

  2. Oh, met je kat op je buik lijkt me nog heerlijker. Mijn katten komen helaas nooit echt op schoot liggen. Maar inderdaad, dat de knuffel zwaar is, is ook heel fijn 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij