Spring naar inhoud

Kaarten en brieven

Ik hield altijd al van handgeschreven brieven en leuke kaartjes, het liefst in zelfgemaakte vrolijke enveloppen. Mijn verzameling leuke kaartjes komt nu extra van pas, nu ik toch wat meer kaartjes stuur om mensen een hart onder de riem te steken of te vragen hoe het is. En voor de gelegenheid bestelde ik er een paar extra bij, bij mijn favoriete illustrator, Nina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij