Spring naar inhoud

Kaarten en brieven

Ik hield altijd al van handgeschreven brieven en leuke kaartjes, het liefst in zelfgemaakte vrolijke enveloppen. Mijn verzameling leuke kaartjes komt nu extra van pas, nu ik toch wat meer kaartjes stuur om mensen een hart onder de riem te steken of te vragen hoe het is. En voor de gelegenheid bestelde ik er een paar extra bij, bij mijn favoriete illustrator, Nina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij