Spring naar inhoud

Toch wat kleur

Oudjaarsdag kon beter beginnen. Wakker geworden met zware mist zag ik het panorama uitzicht op vuurwerk vanuit onze woonkamer al in nevelen verdwijnen. Zo’n dag waarop de dag niet wakker wordt. Ik heb er altijd ene beetje moeite mee. Ik doorbrak mijn voornemen om vanwege het vuurwerk niet naar buiten te gaan. De wandeling deed me goed. Even wat kou op mijn gezicht, even wat frisse lucht, even wat geluiden van buiten. Onderweg kwam ik deze gele schoonheid tegen. Een welkome kleurrijke afwisseling van de duizend tinten grijs en wit. Gelukkig trekt de lucht na mijn wandeling weer open en is het vuurwerk magnifiek. (Toch is zo’n mystieke mistdag ook wel heel sfeervol.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij