Spring naar inhoud

Tekst

Ik ben een woordenmens, een verhalenverteller. Ik vind het magisch hoe ik gevoel en sfeer kan vangen in woorden. Hoe ik met een tekst mensen kan inspireren en bewegen. En dat doe ik ook in opdracht.

Content maken

Hoewel we in deze maatschappij steeds meer zijn overgestapt op flitsend en snel beeldmateriaal, kunnen we toch nog steeds niet zonder tekst. Teksten op je website, in je nieuwsbrief, op je weblog, op sociale media. Niet iedereen vindt het gemakkelijk om teksten te maken. Soms weet je wel wat je wil zeggen, maar kun je de juiste woorden niet vinden. Of ben je te langdradig als je begint met schrijven. Of vind je het gewoon helemaal niet leuk. En daar kan ik dus juist goed bij helpen!

Ik ben een schrijver. Goed met taal, creatief met woorden en to the point. Ik ben een schrijver van diepgang. Geen zakelijke teksten die hoog scoren op Google, maar teksten die inspireren, verbinden, tot nadenken stemmen en mensen aanzetten tot bewust leven. Ik schrijf vanuit gevoel, vanuit mijn levensmotto dat klein geluk in iedere dag zit en schoonheid in kleine dingen. Met mijn teksten hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere wereld. Of dat nu met een webtekst, een blog of iets anders is.

Corrigeren en/of redigeren

Ik schrijf niet alleen teksten, ik kan je ook helpen bij het verbeteren van jouw eigen teksten. Als taalnazi en grammaticale muggenzifter help ik graag een handje bij het herschrijven, controleren en verbeteren van jouw verhalen en teksten.

Heb je zelf een blog, artikel, scriptie, nieuwsbrief of flyer geschreven maar wil je er zeker van zijn dat deze foutloos en correct geschreven is? Ik kan je helpen met het kritisch doorlezen en nalopen van jouw tekst. Hierbij kijk ik naar eventuele fouten in de spelling en grammatica, maar kan ik ook aandacht geven aan de stijl en vormgeving.

Wanneer je wilt dat ik dieper naar de inhoud van de teksten kijk, kan ik je geschreven stukken ook redigeren. Hierbij besteed ik naast grammatica en spelling ook kritische aandacht aan de stijl en inhoud van het stuk: komt de inhoud van het stuk over? Is het zo geschreven dat het aansluit bij de doelgroep? Is het niet te saai of juist te gemaakt hip geschreven? Ook zorg ik ervoor dat jouw verzameling geschreven teksten samen één geheel vormen, in dezelfde sfeer en stijl.

Zij gingen je al voor

Praktijk van Waarde


Globonaut