Spring naar inhoud

Opruimcoaching

Is je huis dicht geslibd? Ben je het overzicht verloren? Weet je niet goed waar je moet beginnen met opruimen? Als freelance opruimcoach help ik je graag orde te scheppen in huis, hoofd en hart. Zo kan er rust en ruimte ontstaan voor dingen die jouw leven mooier maken.

Een opgeruimd huis

Word jij onrustig van de rommel om je heen? Heb je het gevoel nooit klaar te zijn met opruimen? Verlang je naar wat meer rust en ruimte in huis? Ik help je graag om je huis op orde te maken. Zodat je ontspannen kunt leven zonder je een slaaf te voelen van je spullen.

Een georganiseerd leven

Heb jij het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Voelt het alsof er nooit een eind komt aan je to do- lijst? Stapelt het huishouden zich op? Ik kijk graag met je mee naar wat er allemaal moet gebeuren. Samen onderzoeken we hoe je dat effectiever kunt aanpakken en maken we een planning die bij jou past. Zo krijg jij weer grip op je leven.

Overzichtelijk verhuizen

Ga je verhuizen maar heb je geen idee hoe je al je spullen enigszins georganiseerd naar het nieuwe huis moet krijgen? Krijg je er al bij voorbaat stress van? Ik help je graag met een plan. We maken een overzicht van wat er geregeld moet worden en zorgen dat alles goed georganiseerd ingepakt wordt. Zo weet je precies waar al je spullen zijn en gaat de verhuizing soepel.

Met mijn achtergrond als psycholoog heb ik al veel mensen begeleid. Ik werk praktisch en doelgericht, zoek naar concrete adviezen en kom met handvatten waar jij direct mee aan de slag kan.

Toe aan rust in je hoofd, huis en hart?