Spring naar inhoud

Muziek

Muziek is de meest bijzondere taal hier op aarde. Het opent harten, laat emoties stromen en brengt mensen in vervoering. Muziek neemt mensen mee naar een plek zonder tijd en ruimte en geeft ze een moment van genot en geluk. Ik vind het een eer om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Onder mijn eigen begeleiding op gitaar en piano, zing ik covers en eigen werk. De stijl wisselt en varieert van kleine liedjes en ballads tot up-tempo songs in zowel Nederlands als Engels. Één ding hebben alle songs gemeen: met warme klanken en veel passie vertel ik een verhaal en neem ik je  mee naar wereld vol melodie en emotie.

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik al op diverse plekken gespeeld in o.a. Dordrecht, Leiden, Vlaardingen en Waddinxveen. Enkele plekken waar ik heb gespeeld zijn Zomerklanken, Muziek bij de Buren, Cultuurhuys de Kroon, pianoconcert Beverwijcksplein, Huiskamercafé de Vreemde Eend en culturele broedplaats DOOR.  Ook heb je mij kunnen horen in het radioprogramma ‘Via Cultura Over en Uit!’ en bij het TV-programma ‘Dordtse Koppen’.

Huiskamerconcert

Mijn muziek leent zich het beste voor een kleine, knusse omgeving. Daarom speel ik graag huiskamerconcertjes. Al in een klein halfuurtje neem ik je mee naar een andere wereld met mijn luisterliedjes vol emoties. Wil je me ook een keer in je huiskamer?

INTERESSE?

Ben je enthousiast en zou je mij graag ergens horen zingen? Super leuk! Stuur me een berichtje via de contactpagina of bel me!

Zelf zien?