Spring naar inhoud

Moois van Marijke

Ik ben gedreven om deze wereld iedere dag een stukje mooier te maken. Daarvoor zet ik graag mijn talenten en vaardigheden in. Zo houd ik me als freelancer bezig met content creation en tekstcorrectie en bied ik opruimcoaching vanuit mijn eigen coachingspraktijk.

Content Creation

Ik schrijf en herschrijf teksten voor o.a. websites, flyers, social media, nieuwsbrieven en meer. Eventueel kan ik zelf beeldmateriaal maken in de vorm van fotografie en/of illustratie.

Tekstcorrectie en -redactie

Met een kritisch oog en gevoel voor taal corrigeer ik al geschreven teksten. Ik verbeter grammatica- en taalfouten en zorg voor een consistente schrijfstijl. Zo lever ik goed geschreven teksten die lekker lezen. Indien nodig kan ik met een strategisch oog naar de tekst kijken als (eind)redacteur. Ik redigeer ook manuscripten van non-fictie boeken.

Opruimcoaching

Als freelance opruimcoach help ik je graag orde te scheppen in huis, hoofd en hart. Zo kan er rust en ruimte ontstaan voor dingen die jouw leven mooier maken.

Met mijn achtergrond als psycholoog heb ik al veel mensen begeleid. Ik werk praktisch en doelgericht, zoek naar concrete adviezen en kom met handvatten waar jij direct mee aan de slag kan. Of je nu op zoek bent naar een opgeruimd huis, een georganiseerd leven of een overzichtelijke verhuizing.

Samenwerken? Leuk!