Spring naar inhoud

Content Creation

Ik ben een woordenmens, een verhalenverteller. Ik vind het magisch hoe je gevoel en sfeer kunt vangen in woorden. Hoe je met een tekst mensen kunt inspireren en bewegen.

Tekstschijver

Teksten op je website, in je nieuwsbrief, op je weblog, op sociale media. We lezen heel wat af op een dag. Niet iedereen vindt het gemakkelijk om teksten te maken. Soms weet je wel wat je wil zeggen, maar kun je de juiste woorden niet vinden. Of ben je te langdradig als je begint met schrijven. Misschien vind je het gewoon helemaal niet leuk. Niet getreurd: ik help je er graag mee!

Ik ben een schrijver. Goed met taal, creatief met woorden en to the point. Ik ben een schrijver van diepgang. Geen zakelijke teksten die hoog scoren op Google, maar teksten die inspireren, verbinden, tot nadenken stemmen en mensen aanzetten tot bewust leven. Ik schrijf vanuit gevoel. Vanuit mijn levensmotto dat klein geluk in iedere dag zit en schoonheid in kleine dingen. Met mijn teksten hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere wereld.

Beeldmaker

Beeld en tekst combineren is als magie. Beeld kan de inhoud en impact van een tekst enorm versterken. Andersom brengt tekst een beeld tot leven, vertellen de woorden het verhaal van wat je ziet. Naast teksten schrijven houd ik daarom ook enorm van beeld maken. Met verwondering kijk ik naar de wereld om me heen en vang mooie plaatjes op camera of in kleurrijke, vrolijke illustraties.

Samenwerken?

Leuk! Laat me snel in een berichtje weten wat je wensen zijn, dan denk ik met je mee. 🧡

Zij gingen je al voor!

Praktijk van Waarde
Globonaut