Spring naar inhoud

Afspeellijsten

Wat is er nou fijner dan het juiste muziekje op het juiste moment? Bij thuiskomst op een stormachtige winterdag een warme knusse playlist voor bij je kopje thee op de bank. Op een ontspannen zomeravond een vrolijke lijst waarop je niet stil kunt zitten om eens lekker in vakantiesfeer te komen. Ik hou van afspeellijsten, vooral sinds Spotify bestaat. Op deze pagina deel ik graag mijn afspeellijsten met je, ter inspiratie en vermaak.

Mijn lijsten

Allereerst deel ik graag twee afspeellijsten die ik samen heb gemaakt. De eerste lijst is 19 juni 2019. Een lijst vol fijne muziek waar Sander en ik blij van worden. In eerste instantie vooral vrolijke muziek met blije teksten, gemaakt voor onze bruiloft. Na die tijd aangevuld met andere muziek waar je een warm, optimistisch gevoel van krijgt.

Daarnaast mijn Kleine Liedjes. Ooit heb ik een hele uitgebreide fijne lijst gemaakt op YouTube, maar met alle reclame aldaar ben ik op Spotify opnieuw begonnen in de lijst ‘Kleine Liedjes’.  Een verzameling hele fijne liedjes die me soms mee terug nemen naar voorbije tijden en goede herinneringen.

Tot slot 70s/80/90s/00s. Een heerlijke, soms een beetje foute, maar vooral lekker uitgelaten afspeellijst voor een goeie dansparty of om je dijk van een afwas weg te werken met een lekker sfeertje. Gemaakt voor een discofeest toen we 25 werden maar nog steeds heeeel fijn zo nu en dan!

 

Bestaande lijsten

Er zijn natuurlijk ook door anderen hele fijne lijsten gemaakt. Zoals de Deep Focus lijst, ideaal om bij te concentreren op een saai of ingewikkeld werkje. Of ’t Koffiehuis, ideaal voor bijna ieder ontspannen moment als je niet zo duidelijk weet waar je zin in hebt qua muziek.