Spring naar inhoud

Verrassing

Ik ben compleet in mijn boek verzonken, zodanig dat ik tijd en alles om me heen vergeet. Als ik opkijk, ligt er een grote gezellige verrassing op mijn benen: Abel! Da’s bijzonder want in tegenstelling tot zijn zusje Amira komt hij bijna nooit op je liggen, alleen een paar passen van je af, vlak bij je. Ik smelt, zo lief! Echt een cadeau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij