Spring naar inhoud

Tompouce

Drie keer scheepsrecht. Dit jaar is het derde jaar op rij dat ik zelf probeer vegan tompoucen te bakken. Dat lijkt heel makkelijk maar is echt veel lastiger dan ik dacht. Dit jaar is de custard verrassend goed stijf geworden en ziet het er echt uit als een tompouce. Helaas is de custard aangekoekt en proeft hij wat aangebrand. Jammer, volgend jaar weer een poging, maar ik heb wel veel plezier gehad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij