Spring naar inhoud

Vriendjes

Onze overburen maken er vaak opmerkingen over. Regelmatig zitten onze katten in de vensterbank een beetje om zich heen te kijken. Meestal elk in hun ‘eigen’ raamkozijn, mooi omlijst door het gordijn en planten aan weerskanten. Het is inderdaad schattig. En vandaag is het extra lief, zo samen zitten ze niet vaak. Dag schatjes!!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij