Spring naar inhoud

Bloeiende morgen

Ik heb ontdekt dat hoe het weer overdag ook is, de vroege ochtend vaak heel mooi is. Regelmatig vang ik de enige stralen zon van die dag tijdens mijn dagelijkse wandeling in de vroege ochtend. Vandaag vier ik de lente, met de eerste uitbundige gele bloesem in de berm. Mijn lievelings, en nog extra mooi met de zon erachter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij