Spring naar inhoud

Seizoen geopend

Zoals wel vaker zet ik s avonds alvast de smoothiekan klaar met alle ingrediënten, zodat ik de volgende ochtend nergens meer over na hoef te denken. Het leuke vandaag: ik heb voor het eerst weer bladgroen uit mn moestuin geoogst: boerenkool, die de winter in de moestuin bleef staan en dit vroege voorjaar ineens opschoot. Zo tof. Het seizoen is geopend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij