Spring naar inhoud

Ik schenk herinneringen

Tijd voor een kopje thee op de bank. Even tijd voor mezelf, voor rust, voor even bewust in het moment zijn. Om dat te markeren kies ik vandaag bewust mijn kopje en pot uit. Een herinnering aan de vakantie in Frankrijk met mn schoonfamilie en aan een lieve vriendin die de theepot meenam van haar reizen, inclusief lokaal kruidentheemengsel. Met bewust gekozen serviesgoed geniet ik nog meer van mn theemomentje en voel ik me verbonden en gezegend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij