Spring naar inhoud

Gentle reminder

Bij de theezakjes van Yogitea staat op het label een quote gedrukt. Dat vind ik leuk, net als de vragen op de labels van Pickwick thee. Thee associeer ik toch met een momentje van rust en contemplatie en dan kan dat best helpen. Vandaag krijg ik een mooie reminder: kweek je dankbaarheid op, focus je oog op wat er is, wat er goed gaat, waar je dankbaar voor kunt zijn. Als je dat doet, kun je zien hoeveel rijkdom er is, hoe gezegend je bent en hoe mooi het leven is. Ondanks alles wat er mis is, tegenzit of anders gaat dan je had gedacht of gehoopt.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij