Spring naar inhoud

Zelfzorg

Ik wil iedere dag even wandelen. Buitenlucht opsnuiven. In beweging zijn. De verbinding voelen met het dorp waar ik woon. Genieten van het uitzicht over het Haringvliet. Uit mijn bubbel komen. In alle opzichten goede zelfzorg. De meeste dagen gaat dat prima, heb ik gewandeld voordat ik aan de dag begin. Maar vanochtend koos ik de makkelijke weg, na een concert en een heel kort nachtje. Aan het eind van de dag is het veel moeilijker om mezelf nog te motiveren om naar buiten te gaan. Ik beloof mezelf een klein rondje, als ik maar ga. En nu ik buiten ben en geniet van alle lentesignalen en de ondergaande zon, ben ik mezelf dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij