Spring naar inhoud

Hij en ik

Een momentje zon aan het eind van de middag. Ik trakteer mezelf op een theetje en een boek onder de overkapping waar de warmte van de zon niet wordt kapotgewaaid. Ik heb mezelf nog geen minuut op de tuinstoel laten zakken of hij is er al. Abeltje volgt me overal waar ik ga en ook hier is hij weer meteen van de partij. Hij en ik, het maakt alles zoveel gezelliger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij