Spring naar inhoud

Startschot

Wat genieten we intens van de beginnende lente. Lekker de tuin weer op orde brengen, de tuinbedden voorzien van compost, de overkapping weer netjes opgeruimd en het zitje weer geïnstalleerd. Wij zijn er klaar voor, we kijken uit naar het hele seizoen veel buiten zijn. Vanavond geven we het startschot: voor het eerst weer met een drankje onder de overkapping en een vuurtje stoken in de tuin. Yay!!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij