Spring naar inhoud

Kroelen en opladen

Amira snapt precies hoe het werkt. Nu de lentezon steeds vaker onze donkere woonkamer weet te vinden, ligt ze steeds op precies het goede plekje te slapen, haar snoet vol in de zon. Ze schuift steeds een paar centimeter mee. Nu kom ik even bij haar zitten. Samen genieten van de warmte en het licht. Even kroelen en opladen. Amira draait zich om en rol tegen me aan. Superknus en het licht valt prachtig, haar groene ogen knallen eruit. Dit is het leven, dit is perfect, meer heb ik op dit moment niet nodig.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij