Spring naar inhoud

Thuis uit eten

Doordeweeks eten we vaak niet al te ingewikkeld. Soep, aardappels met groente of een makkelijk bakplaatrecept. In het weekend koken we af en toe iets nieuws of speciaals. Vandaag ook. Terwijl ik de afwas wegwerk, slooft Sander zich uit op het recept en als we aan tafel kunnen, kunnen we allebei onze ogen niet zo goed geloven. Het ziet eruit alsof we dit zo in een fancy restaurantje hadden kunnen bestellen. Het is net alsof we uit eten zijn, maar dan thuis. Zo tof! (En het was ook nog eens heel lekker!)

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij