Spring naar inhoud

Voeten in het stopcontact

Dit luisterboek verscheen in de bibliotheek-app omdat Sander hem wilde gaan luisteren. In plaats daarvan begon ik eraan en was aangenaam verrast: Gwen is een populaire tv bekendheid, maar brengt veel diepgang in dit boek. Ze deelt over haar burnout op haar 22e en wat ze sindsdien allemaal heeft geleerd op het pad van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Van leren luisteren naar de signalen van je lichaam tot het adopteren van haar hond. Van leren mediteren tot leven zonder What’s app. Van een levensritme aanhouden dat bij jou past tot leren je open te stellen voor hulp en kwetsbaarheid tonen. Het boek is vlot en persoonlijk geschreven en zit vol praktische tips die haar hebben geholpen en die ook jou zouden kunnen helpen.

Ik luisterde het boek wat er bij mij voor zorgt dat het dan allemaal minder goed blijft hangen dan wanneer ik het lees. Daarom heb ik nu alsnog haar boek in paperback besteld zodat ik alles nog eens rustig kan nalezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij