Spring naar inhoud

Instant

Sinds een tijdje heb ik ontdekt dat ik echt dól ben op instant noodles. Het warme, het zoutige, het deegachtige. Hmmm. Vooral de versie met teriyakisaus is absoluut favoriet. Bij gebrek daaraan maak ik vandaag gewoon zelf een teriyakisausje. Het resultaat is verrukkelijk!!

3 antwoorden »

    • Haaa, ja ik las het in je (niet zo) guilty pleasuresblog en werd er helemaal blij van hihi. Ik ga die chili soba noedels eens proberen als ik ‘m een keer tegenkom! 🙂

    • Ohhhh, ik heb nu de chili ook geprobeerd, die is ook zalig!! Was al erg fan van de teriyaki variant van hetzelfde merk maar heb nu twee favorieten! Dank☺️☺️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij