Spring naar inhoud

Wuivend geel

Heerlijk vind ik die velden met narcissen die door de gemeente overal in plantsoenen worden gepland. Hoe kaal de bomen dan ook zijn en wat voor weer het dan ook is, het geeft meteen een explosie van kleur en vrolijkheid in de openbare ruimte. I like. Knielend naast dit veld narcissen was het of ik in een zee van wuivend geel zat, alle narcissen wiegden rustig heen en weer op de wind. “Laat die lente maar komen” dacht ik, “ik ben klaar voor meer kleur!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij