Spring naar inhoud

Add some colour

In de auto naar de supermarkt, heb ik er ineens zin in: een bosje bloemen kopen. Even wat kleur in huis, wat fleurigs, wat vrolijks. Als een cadeautje voor mezelf, als een cadeautje voor Sander en als een klein gebaar dat ik er ieder moment voor kan kiezen om er iets mooi(er)s van te maken, hoe ik me ook voel, wat voor (grijs en koud) weer het buiten ook is en wat er ook gebeurt (in de wereld). Het effect is instant: ik word blij en warm van binnen van de warme kleuren en het mooie contrast tegen de groene muur van onze woonkamer. Missie geslaagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij