Spring naar inhoud

Boekenbarbaar

Het is altijd een leuke discussie onder fervente lezers: boekenleggers of ezelsoren. Een deel van de lezers zal je verfoeien als je ‘toegeeft’ dat je in het ezelsorenteam thuishoort. Maar ik schaam me er niet voor. Ik vind het leuk als een boek ‘geleefd’ wordt. Ezelsoren, markeringen, aantekeningen in de kantlijn. Ik vind het juist een teken van waardering, een signaal dat het een goed boek was. Dus, Elizabeth Gilbert, thanks voor je boek: de verzameling ezelsoren wordt almaar groter en ik ben pas op de helft!

6 antwoorden »

  1. Ik volg je! Ik vind het ook fijn als een boek er geleefd uit ziet (hou ook van kringloopboeken, die hebben vaak al een heel leven achter de rug) en plooi ook ezelsoren in mijn boeken. Ik kan niet tegen mensen die zelfs de rug niet willen knakken :p

    • Yay, gelukkig heb ik medestanders. Heel herkenbaar ook, van die rug. Als die niet mag krakken, dan kun je een boek praktisch niet lezen…
      Oh en kringloopboeken.. of vooral: de geur van oude boeken! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij