Spring naar inhoud

Stormige zelfzorg

Het waait verschrikkelijk, maar de temperatuur is zacht en de zon schijnt. Net zo stormachtig weer als het buiten is, is het bij mij van binnen ook en eigenlijk vind ik het niet zo erg om de wind te voelen. Het helpt me juist uit mijn hoofd en dat is wat ik nu goed kan gebruiken. Dus hup, ik vis de hangmat uit de kelder, raap mijn boek, een kop thee, een dekentje en een zak chips bijeen en kruip in de hangmat. Tijd om elke straal zon in me op te zuigen en goed voor mezelf te zorgen met ontspannend leesvoer en troostend snackvoer. En die wind? Eigenlijk wel lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij