Spring naar inhoud

Goed gezelschap

Moe en verdrietig opgestaan in een wereld wit van de kleffe sneeuw. Niet een beste dag om aan te beginnen. Ik probeer zacht voor mezelf te zijn, de tijd te nemen om aan de dag te wennen. Mediteren, douchen, ontbijten en mijn hoofd leegschrijven. Dan pas aan het werk. Dat gaat beter dan ik had verwacht en als ik na vier uur en een goeie, rustige lunchpauze met een kliekje pasta bolognaise (klein geluk!) kan terugkijken op een geslaagde werkdag, besluit ik mezelf te belonen. Even in bed, masker op en gewoon lekker naar de stem van Sander luisteren die thuiswerkt en overleg heeft met collega’s. Vrijwel meteen hoor ik een paar trippelpootjes en een zware plof. Amira komt me goed gezelschap houden. Als je dan al een zware dag hebt, geniet dan in ieder geval van de kleine dingen die wel fijn zijn. Dan is de rest iets minder zwaar.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij