Spring naar inhoud

Zonnetje

Wat een zaligheid dat het nu een aantal dagen zulk prachtig weer is. Heerlijk om ’s ochtends op dat ene hoekje van de bank te gaan zitten waar de zon precies door het raam naar binnenvalt. Ik kan braaf aan mijn bureautje gaan werken op zolder, maar liever pak ik iedere zonnestraal mee die ik kan vangen. O, en de sticker op mijn laptop blijft ook steeds een glimlach op mijn gezicht bezorgen 🥰.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij