Spring naar inhoud

Creatief potentieel

Een spontane dag in Dordrecht. Overal waar ik kijk zie ik de creativiteit van mensen. In wat ze in de vensterbank neerzetten, in hoe ze etalages inrichten, in de kunst in de talloze galerieën. Het feit dat iemand de moeite doet om twee foto’s op te hangen voor wie er voorbij loopt.. het ontroert me en maakt me gelukkig. En dan het lijnenspel met de kozijnen en het geveltuintje en hoe mijn lieve vriend weerspiegelt in de ruit. Er is zoveel schoonheid. Er is zoveel creatief potentieel. En we zijn allemaal verbonden. Hartverwarmend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij