Spring naar inhoud

Kunst

We zijn in de Kunsthal in Rotterdam. Tijd om onze museumkaart te benutten en ons te laten voeden en inspireren door kunst. Ik raak vooral betoverd door de prachtige, (kleur)rijke werken van Lina Iris Viktor. De diepere culturele, historische en politieke lagen die achter haar werk zitten en de bijzondere sfeer. Maar ik raak ook verwonderd over de prachtige details en de combinatie van gebruikte materialen en technieken, zoals je een beetje kunt zien in dit detail van het werk ‘Eleventh’. Nu heb ik zelf zin om aan de slag te gaan.. 🙃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij