Spring naar inhoud

Zing!

“Zo, deze is echt voor jou”. M’n collega heeft net een nieuwe pot thee gezet en komt het labeltje naar me toe brengen. Ik moet glimlachen. Ja, deze is inderdaad echt voor mij. Mooi hoe mijn collega’s me in zo’n korte tijd al zo goed snappen: zowel dat zingen mijn passie is (en wat ik te brengen heb in deze wereld) en dat ik kan genieten van dit soort kleine dingen. Ik voel me begrepen en gezien én dankbaar!

P.S. Wanneer heb jij voor het laatst gezongen? Als het langer geleden is dan vandaag: zet je lievelingsliedje op en zing even mee. Het zal je goed doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij