Spring naar inhoud

Magie

Als ik thuis kom staat er weer een ansichtkaartje voor me klaar. Via Postcrossing ontvangen, uit Rusland deze keer. Het voelt een beetje als magie hoe er elke keer uit het niks een kaartje verschijnt die precies aan mijn smaak voldoet (natuurlijk dankzij mijn beschrijving en wensen op mijn profiel, maar toch). Deze kaart is wel heel erg raak: ik blijf er maar naar kijken, ik herken mezelf erin. Ik besluit hem in te lijsten en een tijdje op mijn bureau te zetten. Als reminder dat ik af en toe gewoon even met een kop thee, een boek en mijn kat mag gaan zitten om wat te mijmeren en lanterfanten.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij