Spring naar inhoud

Eerst even pauze

Ik maak eerst nog even dit af en dan ga ik wandelen. Hoe vaak ik mezelf niet op die gedachte betrap! En zoals dat dan gaat: als dat ene eenmaal af is, bedenk ik het volgende… en voor ik het weet is het een paar uur verder en is de zon onder zonder dat ik naar buiten ben geweest. Zonde. Dus huppatee: niet eerst even iets afmaken.. eerst even pauze. Ik wandel naar het strandje van ons dorp en zit zo tien minuutjes eventjes te schommelen met uitzicht op het water. Bomen ruisen in de wind, vogels fluiten, mijn hoofd wordt stil. Een krap halfuur later ben ik weer thuis en weeer opnieuw merk ik: al ga ik maar heel even naar buiten, het betaalt zich 100% terug: in energie, in stemming, in inspiratie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij