Spring naar inhoud

Stadspiratie

Het leven in een dorp bevalt me over het algemeen heel goed. Maar ik geniet er ook enorm van om regelmatig in de stad te zijn om inspiratie op te doen. Even een goeie bak indrukken, mensen in allerlei soorten en maten om me heen en de kunst en cultuur die overal in de stad verstopt zit. Zoals de quote op het raam van een café in de Hoogstraat (“What a beautiful day to be alive..”, ze verdienden het dat we daar thee gingen drinken) en de prachtige muurschilderingen die ik op verschillende plaatsen zag. Zoals hier op een flatgebouw naast het nieuwe Luxortheater of naast de bushalte op Zuidplein. Gigántische kunstwerken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij