Spring naar inhoud

Nagenieten

Eens in de zoveel tijd print ik een hele stapel A4-tjes uit, vol fotootjes voor in mijn dagboek. Die plak ik dan in op speciaal daarvoor opengelaten plekken tussen de tekst. Het is altijd heerlijk om te zien hoe de pagina’s ineens af zijn en de sfeer samenkomt wanneer ik het plaatje erbij plak. Dat is echt nagenieten! Maar mijn lievelingspagina’s blijven toch mijn klein geluk pagina’s: een overzichtje van de 12 meest recente foto’s van deze blog. Ik word altijd zo dankbaar en blij als ik die weer zie na een paar maanden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij