Spring naar inhoud

Spelletjes onderweg

Op de terugreis uit Zwitserland kan ik met Sander en zijn beste vriend meerijden. Het is gezellig, we praten wat, luisteren naar muziek en spelen spelletjes. 30 seconds blijkt een app-variant te hebben die we spelen tijdens het halfuur dat we moeten wachten voordat de (auto-op-de-)trein vertrekt. Een ander leuk reisspelletje: een reisplaylist samenstellen op Spotify door één voor één een thema te verzinnen waar iedereen dan een liedje bij moet bedenken. Zo krijg je een hele diverse playlist met allerlei genres en is het leuk om na drieënhalf uur aan de nummers te raden om welk thema het ook alweer ging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij