Spring naar inhoud

Vriendje

Vandaag staat een lange treinreis naar Zwitserland op het programma. Mijn tas met spullen is al met Sander mee gereisd, die twee dagen eerder vertrok. Vandaag ben ik alleen bepakt met de laatste spullen die ik thuis niet twee dagen kon missen. Tandenborstel, dagboek, portemonnee.. dat soort dingen. En Poe, mijn vriendje. Ik slaap toch het lekkerst als hij bij me is. Het heeft gewoon iets gezelligs en ik vind het eigenlijk ook wel humor om in een TGV midden in Frankrijk ineens een knuffelbeer uit mijn tas te toveren en op het tafeltje te zetten zodat hij naar buiten kan kijken. Beetje speelsheid kan nooit kwaad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij