Spring naar inhoud

Compositie

Liggend op mijn matje tijdens de eindontspanning van een yogasessie luister ik naar het getik van de regen op de ruiten en zie ik door het raam ineens hoe de kale takken van de boom in de binnentuin een prachtige compositie vormen met de druppels op het raam. Net moderne kunst. Het betovert me een beetje en brengt me in een dromerige mijmerstemming.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij