Spring naar inhoud

Privéconcert

Iedere dag wordt er bij ons in huis muziek gemaakt. Piano is het populairst, maar ook de gitaar wordt er met enige regelmaat bij gepakt en zelfs de ukelele mag soms even van de muur. Ik vind het een puur cadeautje als ik een privéconcert krijg van Sander. “Ik ga een liedje voor je zingen” zegt hij dan ineens en dan is het altijd een verrassing wat er komt (en het blijft overigens zelden bij één liedje!). Iedere keer als ik naar zijn stem luister denk ik: een huis waar geen muziek wordt gemaakt, is geen thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij